Catering

The Food Lab

Waar de uitzondering de regel is

Zorgeloos genieten

Menu

Glutenvrij, lactose vrij én bijna altijd vegan

In mijn recepten gebruik ik geen gluten of melk of ei.
Het is natuurlijk mogelijk dat jij een ander soort allergeen moet vermijden,
laat het me weten en dan ga ik er mee aan de slag!
Het laboratorium blijft onderzoeken.

Aanpassingen


Aanpassingen zijn altijd mogelijk,
we kunnen gewone suiker bijvoorbeeld altijd vervangen voor kokosbloesem of agave.

We gebruiken plantaardige melk,
We kunnen sojamelk, rijstmelk of koksmelk gebruiken.
Geef aan bij je bestelling als je hiervoor een voorkeur hebt en dan maken we het in orde.

Brood

Heerlijk zacht wit brood
Glutenvrij, lactose vrij en vegan.

€ 7
500 gram

Volkoren brood

Stevig en luchtig brood vol met vezels

€ 7,5
500 gram

Chocolate chipcookies

Knapperig van buiten, en zacht van binnen.
Verkrijgbaar met puur, melk of witte (vegan chocolade)

€ 7
per 5 stuks

Cantucci

Echte italiaanse koekjes maar dan
glutenvrij en melkvrij.

€ 10
per 10 stuks

Mini vlaai

Glutenvrij en vegan vlaai-tjes.
Gevuld met fruit en jam.

Per 4 € 12

Croissants

Volgens geheim recept, glutenvrij en vegan!

€ 18
per 5

Met zijn allen genieten, zonder compromis!

De uitzondering is de regel

Bestellen zonder zorgen

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat iedereen met elkaar kan genieten van eten, zonder afbreuk te hoeven doen aan de kwaliteit.

Of je nu iemand op bezoek krijgt met een allergie of dat je jezelf wilt verwennen met een heerlijke lunch, ik kan een zorgeloze lunch/ontbijt voor je verzorgen.

Blije klanten!

Mijn man eet gluten- en melkvrij. Het is altijd lastig om eten te vinden waar we allebei van kunnen genieten.

Het is een cadeautje om na al die jaren eindelijk samen heerlijk te kunnen genieten van dezelfde maaltijd.

- Janine

Ik had brood al opgegeven. Al het glutenvrije brood smaakte altijd naar karton, of was zo hard dat ik er niet eens aan begon.

Tot ik Giancarlo's brood proefde. Ik heb het hele brood in één keer opgegeten.

- Laura

Het bestaat gewoon! Een glutenvrij/vegan croissant die zowel luchtig als krokant is. Ongelofelijk!

Ik weet dat ik ze kan invriezen, maar meestal zijn ze al op voordat ik daar aan toe kom!

- Monica

Volg ons ook op de socials!